Ochrana osobních údajů

Na základě zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů, angl. General Data Protection Regulation - GDPR) společnost PC HELP a.s. prohlašuje, že:

(1) Zpracování osobních údajů v roli zpracovatele provádí PC HELP, a.s., na základě smluv uzavřených mezi ní a jejími zákazníky, v kontextu terminologie GDPR správci osobních údajů, v souladu s výše uvedenými právními předpisy.

(2) Má zaveden systém managementu bezpečnosti informací ČSN ISO/IEC 27001:2006 „Informační technologie - Bezpečnostní techniky - Systémy managementu bezpečnosti informací - požadavky" (ISMS), jehož součástí jsou pravidla nakládání s daty zákazníků.

(3) V rámci systému ISMS jsou její zaměstnanci poučeni o způsobu nakládání s osobními údaji. Jsou také poučeni o povinnosti zachovávat mlčenlivost, přičemž závazek mlčenlivosti je nedílnou součástí pracovních smluv.

(4) V případě, že zákazník - správce osobních údajů - požaduje s ohledem na svoje interní procesy a opatření týkající se ochrany osobních údajů přísnější nebo přesnější vymezení způsobu zpracování osobních údajů, společnost PC HELP, a.s., je připravena na jeho popud učinit jeho požadavky součástí stávajících platných smluv, příp. uzavřít s ním samostatnou smlouvu o zpracování osobních údajů.

Řekli o nás

Rexam Petainer Aš s.r.o.

„Kompas 2 je pro nás nástrojem, který nám umožňuje vést evidenci o personálních a mzdových úkonech a činnostech od vyhledávání kandidátů, přes vznik a ukončení pracovních poměrů až po sledování… “

SKLÁRNY MORAVIA, a. s.

„Kompas2 je program zajišťující souhrnné řízení lidských zdrojů. V naší společnosti využíváme moduly personalistika, vzdělávání, docházka, mzdy a doplňkové moduly dotazy a rekapitulace,… “

Conta , s.r.o.

„Kompas2 je program zajišťující souhrnné řízení lidských zdrojů. V naší společnosti využíváme moduly Personalistika, Vzdělávání, Docházka, Mzdy pro 800 zaměstnanců. Protože program upravuje… “

Miele technika s.r.o.

„Kompas2 využíváme pro vedení kompletní personální agendy, vzdělávání, docházky a zpracování mezd už od roku 2003. Při všech změnách, které dynamický růst naší společnosti provázely, byla firma… “

AGADOS, spol. s. r.o.

„Jsem spokojená, nevyměnila bych Kompas2 za nic.“ Marie Urbánková, Agados

Motorpal, a.s.

„Motorpal, a.s. spolupracuje s firmou PC HELP již od roku 1997. Po první dobré spolupráci, kdy využíval ke komplexnímu řešení mezd a personalistiky informační systém Magic, jsme se rozhodli pro nástupce… “

Haas Profile, s.r.o.

„Vzhledem ke zkušenostem z předešlého zaměstnání jsem i ve firmě Haas Profile podpořila zavedení personálního systému Kompas2, který je spolehlivý, intuitivní a variabilní co do tvorby přehledných…

Zjistěte víc! nechte si zpracovat nezávaznou cenovou nabídku.